Residence Casa Metz 3* - Val Gardena

= 117,58 RSD

Residence Casa Metz 3* - Val Gardena

Residence Casa Metz - Val Gardena

Lokacija: Residence Casa Metz

Rezidencija: Nedavno izgrađena i moderno opremljena, nalazi se u centru mesta Santa Cristina / Val Gardena i svojim gostima nudi sadržaje poput recepcije (zatvorena u ponedeljkom ujutro), taverne, ostave za skije. U blizini Sportskog centra „Iman“ gde je u ponudi klizanje na otvorenom. Sef na raspolaganju na recepciji.


Udaljenost od žičara i ski staza: oko 300 m od MONTE PANA i 600 m od SASLONG - VAL GARDENA ski staza (preko koje je povezana u skijaški krug SELLA RONDA - DOLOMITI SUPERSKI). Skibus uz naplatu ima stanicu na 200 m od rezidencije.


Sadržaj apartmana: 

Opremljeni u tipičnom planinskom stilu sa drvenim nameštajem i podovima, sopstvenim kupatilom sa kadom ili tušem, garažom, TV-om, sefom, telefonom sa direktnim biranjem


MONO - 2 OSOBE  - veličine  oko 25m2, opremljen je  u planinskom stilu  sa nameštajem od punog drveta . Studio se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, trpezarijom i sofom za 2 osobe, kupatila, televizora.


BILO - 4 OSOBE - veličine oko 40m2, opremljen je u planinskom stilu sa nameštajem od punog drveta. Apartman se sastoji od  dnevnog boravka sa trpezarijom i sofom za 2 osobe, kompletno opremljene kuhinje, spavaće sobe sa ležajem za 2 osobe, kupatila, televizora i telefona. Neki od apartmana imaju balkon.

 

(U nekim slučajevima raspored kreveta u stanovima može biti različit od ovog opisa)

Dolazak subotom u periodu od 17:000h do 21:00h

Napuštanje soba poslednjeg dana (subota) do 10:00h

Depozit 150€ po apartmanu - plaćanje na licu mesta

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE
.