Residence Casa Canezei - Val di Fassa

= 117,58 RSD

Residence Casa Canezei - Val di Fassa

Residence Casa Canezei - Val di Fassa

Rezidencija Casa Canazei nalazi se u srcu Dolomita gde zimi možete skijati na padinama skijališta Val di Fassa i pristupiti skijaškoj kružnoj turi Sella Ronda.
Canazei zimi je raj za sve ljubitelje zimskih sportova. Početnici, napredni skijaši, snowboarderi i skijaši takmičari pronaći će staze koje odgovaraju njihovim očekivanjima i veštinama skijanja. Canazei de nalazi na osnovnom skijalištu Val di Fassa / Carezza)m a takože je ski stazama povezano skijaški krugu Sella Ronda za koji je potreban ski pass za skijaškoj oblasti Dolomiti Superski.

Skijanje je zagarantovano od početka decembra do sredine aprila zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje, koji se aktivira u slučaju nedostatka prirodnog snega.
Izaberite između 38 apartmana koji su potpuno opremljeni sa svim sadržajima koje očekujete za savršen boravak u planinama Dolomita. Rezidencija poseduje: recepciju, tavernu sa kaminom, internet kod recepcije, saunu, ski depo, parking.
Apartmanski kompleks Residence Casa Canazei se sastoji od 4 vile, nalazi se na 550m od centra Albe Canazei i oko 1.5kmod gradića Canazei. Na 1000m od hotela se nalazi ski lift Canazei Pecol koja je povezana sa Sella Ronda - Superski Dolomiti, kao i oko 1200m od žičare Alba Ciampac kojim na skijama možete prema mestu Poza di Fassa, ili suprotnom strano od nje novoizgrađenom gondolom do Sella Ronde. Stanica ski busa se nalazi nedaleko od hotela.

Apartmanski kompleks poseduje smeštajne jedinice za 4-6 osoba. Svi apartmani su kompletno opremljeni i poseduju: spavaću sobu, dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje, odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, kupatilo sa tušem, opremljenu mini kuhinju, frižider. Apartmani za 6 osoba imaju balkon, sobu sa krevetom na sprat, dok se u dnevnoj sobi može naći još jedan ležaj. Usluga bazi najma.
Apartman BILOCALE za 4 osobe:
Spavaća soba s bračnim krevetom, dnevna soba sa bračnim i jednim kaučem na razvlačenje (pogodnim samo za djecu do 12 godina), čajna kuhinja, kupatilo.

Apartman TRILOCALE za 6 osoba:
Spavaća soba s bračnim krevetom, spavaća soba s krevetom na sprat, dnevna soba sa bračnim krevetom na razvlačenje, čajna kuhinja, kupatilo.

(U nekim slučajevima raspored kreveta u  apartmanima može biti različit od ovog opisa)

CENOVNIK POGLEDAJTE OVDE

.