Almresort 3* - apartmansko naselje

= 117,58 RSD

Almresort 3* - apartmansko naselje

Apartmansko naselje Almresort

Lokacija: Apartmansko naselje Almresort

Apartmansko naselje sa 140 apartmana na sunčanoj strani Alpa, na visini od 1500 mnv, 300m od žičare, ski in/out (uz dobre snežne uslove). Do naselja se stiže 9 km dugom planinskim putem iz mesta Treffen u podnožju (cena koriđćenja planinskog puta uključena u cenu). 

Sadržaj hotela: u glavnoj zgradi se nalazi recepcija, restoran - proširen i renoviran, market, bazen, wellness centar - potpuno renoviran, igraonica i apartmani za goste koji koriste polupansion. U drugoj zgradi, udaljenoj 100 metara se nalaze apartmani za goste koji borave na bazi najma. U sklopu naselja: recepcija, restoran, market, garaža, igraonica za decu sa animacijom, wellness centar, finska sauna, bazen, skijašnica. 

 Ishrana:Usluga polupansion plus: doručak (posluženje švedski sto), popodnevna užina - nakon skijanja, večera (posluženje švedski sto)

 

Sadržaj apartmana:

Svi apartmani sadrže: balkon ili terasu, kupatilo, trpezariju, kuhinjsku nišu, aparat za kafu.

Apartman za 2/4 osobe Sonnen (usluga najam) ili Junior suite (usluga polupansion):  veličine oko  53m2;  dnevni boravak sa kuhinjskom nišom i trpezarijom, kauč na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo  Apartman  je prikladan za dvoje odraslih i dvoje dece do 18. godina; 

Apartman za 4/6 osoba Almsuite (usluga najam) ili Waldtratte (usluga polupansion): veličine oko 73 m2; dnevni boravak sa kuhinjskom nišom i trpezarijom, kauč na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, soba sa 2 ležaja, kupatilo. Apartman je prikladan za četvoro odraslih i dvoje dece do 18. godina


Napomene: U apartmanima koji su na bazi polupansiona je zabranjeno kuvanje.


POGLEDAJTE CENOVNIK OVDE

 

 


 


.